Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Моят блог в Blog.bg
Автор: cefules Категория: Изкуство
Прочетен: 412527 Постинги: 193 Коментари: 596
Постинги в блога от Декември, 2014 г.
 За разлика от традиционната астрология в блогпространството зодиите са далеч повече от дванадесет и когато непосветени с тукашния пространствено – времеви континиум потребители отворят случайно някой блог, често си задават въпроса:

„Що за зодия е това същество?”

Ще се спра на някои от тези за които най-често се задава въпроса от години насам и не е необходимо да си върховен магистър на тайнствените науки като мен, че да се досетиш, че и в 2015 ще са особено актуални.

 

 

Зодия: Рапошляв (астрален знак: черна котка) Мислите се за божествени, а понеже според догматиката Бог е съвършен без начало и без край, няма минало, няма бъдеще само безкрайно настояще и не подлежи на развитие, то сте изхвърлили стремежа за развитие от необходимостите си. Съвет: през 2015 си възвърнете поне малко от този толкова човешки стремеж със старание до края на годината може да стигнете поне нивото на бавно развиващите си. Добро начало за вас.

 

Зодия: Прустам (астрален знак: шопар). Не сте просто торба с екскременти. Човешкото зрение е несъвършено, затуй изглеждате такава. Но най-съществените неща остават невидими за очите. В случая скрито за тях остава, че сред екскрементите има и злъч. Съвет: през 2015 сменете крема си за бръснене. Каквато и друга промяна да направите няма да е по-съществена от тази. Ще си останете каквото сте си било.

 

Зодия: Поригол (астрален знак: Шекспир): Поведението ви напомня страдащ от прогресивна шизофрения, но това изобщо не е вярно, иначе би ви се харесало. По-мъчителна от прогресивната шизофрения е паталогичната липса на въображение. Слабото въображение търси слаби предизвикателства като тази всекидневно да регистрирате от осем до осемнадесет профила. Съвет: Тъпо е да се правите на сваляч като лъжете тази или онази поетеса, че сте близък с някой издател и й обещавате разни неща. Не го правете.

 

Зодия: Мушел (астрален знак: Голям чук с малък сърп) Името е съкращение на японското Мушел Сивгъза. Мушел Сивгъза е демон, който според шинтуистките предания се преражда безкрайно в селянин от най-ниско потекло, мечтаещ да хване господаря за катана му, но понеже е твърде недостоен, това, разбира се, няма как да се случи и единствената наслада на демона е вечер да измъчва нещастни полски животинки и да си мисли как реже глави на врагове. Девизът му е: „Аз съм най-големия герой, защото най-добре от всички понасям чуждото страдание.” Съвет: няма такъв. Няма и спасение.

 

Зодия: Панто (астрален знак: лютива чушка) отново образ свързан с шинтуистките предания за Мушел Сивгъза, според част от тях едно от полските животинчета, които презрения селянин измъчвал е Панто. Та на него Мушел Сивгъза намушил една лютива чушка...текстът премълчава къде...От тогава нещастното създание се преражда с чушка на онова място и мъчи да си я извади. За това и симулира лютив нрав. Съвет: ако откриеш мястото където да се скриеш там ще намериш и лютивата чушка.

 

Зодия: Троен Палец (астрален знак: Сянка на Голям чук с малък сърп). Всъщност той е сянката на Мушел Сивгъза и всичко гореописано се отнася и за него. Различава се само цвета.

 

Зодия: Джобси (астрален знак: лицето на Горгона). Заради тази зодия се предвижда проектозакон, който забранява някои персони да бъдат снимани, защото ако образа им попадне в интернет може да предизвика страх, ужас и психози. Съвет: превантивно спазвайте закона.

 

Зодия: Бале (астрален знак: хобит) В древни времена и свое общество хобитите не са били грозни, но как се е случило хобит да се роди дълго след изчезването им е загадка за която има много хипотези. Самият хобит не се мисли за хобит, а за човек, но настоява да го вземат за трол. Причината: за човеците тези древни същества изглеждат уродливи, както човеците биха изглеждали уродливи. Това доста го е травмирало и хобита е придобил тролски нрав. Тоест в момента е ни орел, ни рак, ни щука. Съвет: върни се в своята приказка. 

Категория: Изкуство
Прочетен: 2692 Коментари: 0 Гласове: 50
Има нещо хубаво, че избраха Бай Ганьо за шеф на комисията на културата. Обществото си спомни, че имало и култура. Такъв абсурд не можеше да не раздвижи духовете, но всяко чудо за три дни, а нещата ще продължават по плоскостта и ще стават още по-нелицеприятни. До следващия нагъл простак: тази година Сл. Б. догодина Св. Цъ...
Категория: Изкуство
Прочетен: 1201 Коментари: 0 Гласове: 15
Започва най-гнусния период в цялата година - периодът на най-комерсиалните празници. Нищо тихо и свято няма ни в коледната нощ, ни в шибаните няколко седмици преди нея. Това не е празник на Христос, а празник на търговците в храма. И да се пее, че е тиха и свята, така да се представя техния интерес за богоугоден си е чист антихризъм и кощунство, а този рефрен ще атакува непрестанно съзнанията на всеки, който не може да хване гората, джунглата, да се залее с туба бензин или да направи нещо по-свястно от това да стои с бозаво изражение и стоически да понася, че трябва да се държи като олигофрен.
Категория: Изкуство
Прочетен: 2529 Коментари: 0 Гласове: 24
Търсене

За този блог
Автор: cefules
Категория: Изкуство
Прочетен: 412527
Постинги: 193
Коментари: 596
Гласове: 7195
Архив
Календар
«  Декември, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031